Ieteikumi-vecakiem-ko-nemt-vera-pirms-palaist-bernu-uz-vasaras-nometni.jpg
Nometnes 2024

Nometņu programmas

Aplūkot
Ka-sagatavot-bernu-vasaras-nometnei.jpg
BUJ

Biežāk uzdotie jautājumi

Uzzināt vairāk
Anglu-valodas-nometne-berniem-English-Challenge.png
Galerija

Nometņu bildes

Aplūkot

Labākās bērnu valodu nometnes Rīgas centrā!

Mācību centra Skrivanek

nometņu mērķis ir dot bērniem iespēju ne tikai jautri atpūsties, bet arī izmantot laiku lietderīgi – pilnveidojoties un gūstot jaunus draugus!
Katra nometņu programma ietver aizraujošu svešvalodas apguvi: 25 akadēmiskās stundas.
Visi nometņu dalībnieki saņem īpašu T kreklu, fotogrāfijas no nometnes digitālā formātā un īpašas privilēģijas svešvalodu apguvei arī vecākiem.

Visas Skrivanek Baltic nometnes tiek organizētas atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Nr. 981 „Bērnu nometņu organizēšanas un darbības kārtība”.

Skrivanek nometnes:

Lielisks veids, kā iepazīties ar jauniem draugiem un izzināt sevi
Piemērotas dažādām vecuma grupām
Komandu un individuālās aktivitātes
Jautrība un lieliski piedzīvojumi
Droša un sakārtota vide
Dažādas ekskursijas un notikumi
Pieredzējuši un atbildīgi nometņu vadītāji un pedagogi
English Challenge angļu valodas nometne vasaras brīvlaikāSkrivanek angļu valodas nometne Riga FunAngļu valodas nometne vasaras noslēgumā Back2SchoolAngļu valodas nometne 4 līdz 6 gadus veciem bērniem English KidAngļu valodas nometne bērniem no 4 gadu vecuma - English KidDienas nometne bērniem ar angļu valodas nodarbībām - English KidVasaras nometne 4 līdz 6 gadus veciem bērniem - English Kid

Vasaras Nometnes 2024

Nometņu nodarbības notiek pašā Rīgas centrā, Lāčplēša ielā 87C.
Mācību centra telpas ir jaunas, gaišas un plašas, katru dienu telpas tiek dezinficētas, ir pieejami arī karstie dzērieni un ūdens.
Skrivanek pagalmā atrodas ērta bezmaksas autostāvvieta, tādēļ vecākiem savas atvases ir ērti nogādāt uz nodarbībām, kā arī atbraukt tām pakaļ, neraizējoties par automašīnas novietošanu.
Ēdināšanu pilnas dienas nometnēs nodrošina ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs, kas ir reģistrēts Pārtikas un veterinārajā dienestā.
Nometņu telpas atbilst Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta un Veselības inspekcijas prasībām.
Šogad piedāvājam gan pilnas, gan nepilnas dienas nometnes. Tās visas tiek rīkotas un ir saskaņotas atbilstoši MK noteikumiem Nr. 981, “Bērnu nometņu organizēšanas un darbības kārtība”.
Pilnas dienas nometnes ilgst no 9.00 līdz 17.00, taču esam parūpējušies, ka varat atstāt savu atvasi pie mums jau no 8.15, kā arī labprāt nodosim tās jūsu gādīgajās rokās līdz pat 17.30. Vecākie bērni var doties mājup paši, iepriekš saskaņojot to ar nometnes rīkotāju.
Valodu nometnes ar lielu nepacietību gaida ne tikai bērni, bet arī mūsu pedagogi. Visu gadu notiek aktīva gatavošanās bērnu un jauniešu nometnēm, analizējot iepriekš sasniegto un padarīto. Pamatojoties uz pieredzi un atsauksmēm, pedagogi attīsta jaunas idejas un veidus kā ieinteresēt mazos audzēkņus apgūt valodas. Mūsu nometņu mērķis ir ne tikai valodas apguve, bet arī lieliska iespēja visiem kopā jautri pavadīt vasaras, rudens un ziemas brīvdienas, satiekot jaunus draugus, piedaloties dažādās aktivitātēs un spēlēs, uzzinot daudz jauna un interesanta.

Skrivanek rīko bērnu nometnes jau vairāk nekā desmit gadus. Mūsu pasniedzēji ir profesionāli pedagogi, ar lielu pieredzi darbā ar bērniem un jauniešiem, ļoti aktīvi, azartiski un atraktīvi. Šajos desmit gados mūsu nometnes ir apmeklējuši vairāki tūkstoši bērnu. Daudziem no viņiem tās ir kļuvušas par gaidītāko brīvdienu notikumu. Tā ir iespēja atkal satikt draugus un iegūt jaunas zināšanas. Piedalīties tiek aicināti ne tikai mazākie brāļi vai māsas, bet arī draugi no skolas.

Visas nometnes tiek rīkotas nelielās grupās – pieciem līdz desmit audzēkņiem. Tādējādi pasniedzēji var veltīt vienādu uzmanību mūsu mazākajiem ziķeriem un skolēniem, iesaistīt visus aktīvās nodarbībās ‒ spēļu spēlēšanā, dziedāšanā, dejošanā, zīmēšanā. Šajās aktivitātēs vislielākā uzmanība tiek veltīta valodas apguvei tādos veidos, kas nenogurdina un ir interesanti jebkuram vecumam.

Kādi dokumenti ir nepieciešami, lai pieteiktos nometnei?

Lai pieteiktos nometnei, ir jāaizpilda pieteikuma anketa, un jāparaksta līgums par dalību nometnē.

Ir nepieciešama arī ģimenes ārsta izziņa par dalībnieka veselības stāvokli un ieteikumiem, ja tādi ir. Izziņai ir jābūt izsniegtai ne vēlāk kā septiņas dienas pirms nometnes darbības uzsākšanas.

Vai ir iespējams par nometni samaksāt ar pārskaitījumu?

Jā, samaksāt par nometni var skaidrā naudā vai ar maksājumu karti Skrivanek birojā Lāčplēša ielā 87C, kā arī elektroniski ar bankas pārskaitījumu.

Vai par nometni var maksāt pa daļām?

Protams, samaksāt par dalību nometnē var vairākos maksājumos. Lai nodrošinātu un rezervētu vietu nometnē, lūdzam veikt pirmo iemaksu 50 EUR apmērā līdz rēķinā norādītajam samaksas termiņam. Atlikušo samaksas daļu var sadalīt, saskaņojot maksājuma grafiku, pilnu maksu veicot ne vēlāk kā desmit darba dienas pirms nometnes sākuma.

Vai nometnes maksājuma čekus var iesniegt Valsts ieņēmuma dienestā?

Jā, nometnes samaksas čekus ir iespējams iesniegt VID kā attaisnotos izglītības izdevumus. Ja vēlaties iesniegt šos maksājumus VID, lūdzu, maksājuma mērķī norādiet arī bērna vārdu, uzvārdu, personas kodu un par ko tieši veicat maksājumu, piemēram, angļu valodas vasaras nometne.

Cik lielas ir dienas nometņu grupas?

Dalībnieku skaits dienas nometnēs ir no pieciem līdz desmit bērniem vienā grupā.

Kas ir iekļauts nometnes cenā?

Dienas nometnes maksā ir iekļauti nometnes programmai nepieciešamie materiāli, administratīvās un personāla izmaksas, siltie dzērieni, programmā paredzētā ēdināšana, ekskursijas un transporta izmaksas, kā arī nometnes laikā uzņemtie fotoattēli un videomateriāli elektroniskā formātā.

Vai ir pieejamas atlaides?

Jā, visiem mūsu uzticamajiem draugiem ir pieejamas atlaides ne tikai par dalību nometnēs, bet arī vecākiem par dalību mūsu rīkotajos valodu kursos.

Šobrīd aktuālās atlaides:

  • 7 EUR atlaide iepriekšējo gadu nometņu dalībniekiem;
  • 7 EUR atlaide, ja piesakāties nometnei līdz 1. maijam;
  • Latvijas Goda ģimenes apliecības „Goda ģimene” un „3 + Ģimenes karte” īpašniekiem 5 % atlaide pilnas dienas nometnei Riga Fun un 10 % atlaide nepilnas dienas nometnēm.
- Galerija -

Aplūko nometņu bilžu galeriju

- Blogs -

Jaunākie raksti

5 iemesli, kādēļ piedalīties Skrivanek dienas nometnē

5 iemesli, kādēļ piedalīties Skrivanek dienas nometnē

5 iemesli, kādēļ piedalīties Skrivanek dienas nometnē 1. Bērni iegūst jaunus draugus un pozitīvu pieredzi Nometnes bērniem sniedz neaizmirstamu pieredzi, jaunus draugus, piedzīvojumus un lieliskas atmiņas par bērnību. Dažādās nometņu

Angļu valoda bērniem – jo agrāk sāk mācīties, jo vieglāk valodu apgūst

Angļu valoda bērniem – jo agrāk sāk mācīties, jo vieglāk valodu apgūst

Angļu valoda bērniem – jo agrāk sāk mācīties, jo vieglāk valodu apgūst Svešvalodu kursi un nometnes bērniem, tostarp jau pirmsskolas vecuma bērniem, kļūst arvien populārākas. Viens no iemesliem ir valodu

Kontaktinformācija

Sazinies ar mums

    Mūsu birojs

    Skrivanek Baltic Mācību centrs